!!! POZOR – Omezení chodu badatelny a úředních hodin – aktualizováno!

Vážení badatelé, upozorňujeme, že v souvislosti s dalšími nařízenými opatřeními proti šíření koronaviru se až do odvolání omezuje provoz badatelny Archivu města Ostravy na dva dny v týdnu, a to pondělí 8.00 – 13.00 a středa 12.00 – 17.00, počínaje pondělím 12. 10. 2020. I nadále je samozřejmě nutná předchozí rezervace místa v badatelně.

Úřední hodiny archivu (osobní konzultace, podání a vyzvednutí žádosti) jsou rovněž omezeny ve stejném rozsahu, tzn. pondělí 8.00 – 13.00 a středa 12.00 – 17.00, v ostatní dny je archiv pro veřejnost uzavřen. Žádosti a dotazy podávejte prosím pokud možno výhradně elektronickou formou, e-mailem na adresu archiv@ostrava.cz (bez elektronického podpisu) nebo posta@ostrava.cz (opatřené elektronickým podpisem), případně prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky SMO: 5zubv7w). Prosíme, abyste osobní návštěvy v maximální možné míře omezili.

O případných dalších změnách Vás budeme informovat. Všem se omlouváme za případné takto vzniklé obtíže a děkujeme za pochopení.